Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 στην Πάφο, Κύπρος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε για να παρέχει στην οικοδομική βιομηχανία της Κύπρου, ελαφρομπετόν και μονώσεις.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Πάφο, Κύπρος. Παρέχουμε συγκεκριμένες υδρομονωτικές υπηρεσίες για την οικοδομική βιομηχανία στον ιδιωτικό καθώς και στον δημόσιο τομέα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων. Η ευέλικτη και ταλαντούχα ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη να προβλέψει και να εκπληρώσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Η ομάδα μας αποτελείται από ικανά και εξειδικευμένα άτομα, με ένα ευρύ και διαφορετικό φάσμα ικανοτήτων ανάλογα με την εμπειρία και την ειδικότητά τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ικανότητα της εταιρείας μας να επικεντρωθεί στην επιτυχή εφαρμογή και ολοκλήρωση του κάθε έργου χωρίς πιθανά λάθη και με σεβασμό στον τομέα της ασφάλειας, της υγείας και του περιβάλλοντος.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας σε κάθε λειτουργική ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε την προσωπική επαφή μαζί τους γνωρίζοντας ότι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη επένδυσή για εμάς.

Οι αξίες μας

  • Η ικανοποίηση του πελάτη μας – Αυτός είναι ο κύριος στόχος της εργασίας μας
  • Εμπιστοσύνη και σεβασμός – Για μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας
  • Ακεραιότητα
  • Καινοτόμες ιδέες
  • Σεβασμός στο περιβάλλον

Αυτό που κάνουμε

Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στους τομείς του σχεδιασμού και διαχείρισης μονώσεων και ελαφρομπετόν.

Η μακρά λίστα των ικανοποιημένων πελατών μας είναι η πραγματική απόδειξη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία μας.